Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnig maar frisjes

MEDEMBLIK – Na een koude nacht, vlak aan de grond is de temperatuur zelfs even onder nul gedoken, gaan wij vandaag een zeer zonnige dag tegemoet, wel kunnen er later op de dag wat stapelwolken vanuit het noorden binnendrijven maar dat mag de pret niet drukken. Met 12 graden en een matige noordelijke wind is het wel fris voor de tijd van het jaar.

Dinsdag is er wat meer bewolking maar het blijft droog. Onder invloed van een zeer krachtig hoogdrukgebied ten westen van ons komen wij wat meer in een noordoostelijke stroming te zitten waardoor er wat warmere lucht onze kant op komt. Niet dat het direct 20 graden gaat worden, maar met 14 graden op dinsdag, 15 op woensdag en donderdag en 16 op vrijdag ligt de temperatuur nog maar iets onder normaal.

Vanaf donderdagavond neemt de kans op wat neerslag toe maar de hoeveelheden die er gaan vallen zullen klein zijn. Vrijdag is het overwegend bewolkt en kan er later op de dag wat neerslag gaan vallen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook