Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – overwegend bewolkt gedurende de dag en zware windstoten tot de avond.

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met en vrij onstuimige dag waarbij er een harde soms stormachtige zuidwestelijke wind staat en kunnen er windstoten voorkomen tussen de 70 en 90km/u. Aan het water kan de wind tijdelijk even stormkracht bereiken. Met 9 graden in de middag is het warm voor de tijd van het jaar en ook de nachttemperatuur naar zondag ligt ver boven normaal met 6 graden.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Zondag vallen er gedurende dag enkele buien en is het met 6 graden ook een stukje frisser dan vandaag. De wind is een stuk minder aanwezig dan vandaag en is gedraaid naar het westen. In de nacht naar maandag daalt het kwik naar 3 graden.

Na zondag is ook de maandag nog een dag waarbij de temperatuur oploopt naar 6 graden er wat lichte motregen kan vallen en de wind draait naar het noordwesten en matig tot vrij krachtig is. Na maandag gaat de temperatuur weer omhoog en komt de zon ook meer tevoorschijn.

Overdag temperaturen van 8 graden op dinsdag oplopend tot 11 graden op zaterdag. Donderdag lijkt een stralende zonnige dag te gaan worden met weinig wind en veel zon.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X