20.4 C
Medemblik
22 mei 2020 11:42
Medemblik Actueel.

FC Medemblik zaterdag 3 op koers voor kampioenschap na grote zege op Purmersteijn

MEDEMBLIK – In de eerste helft was FC Medemblik 3 al de betere ploeg en wisten ze ook snel de 1-0 op het scorenbord te zetten. Bob Kroezen mocht een mooie individuele actie van de opkomende linkerback de bal in het net schieten. Nadat Purmersteijn 2 de eerste om de oren kregen gingen ze weer wat druk op onze verdediging uitvoeren. Hierdoor vielen achterin wat gaten en kon Ramon Eringaard aantreden voor de 2-0 door een kleine fout achterin.

Een verslag van Johnno de Vos

Vervolgens lag het spel helemaal open en roken wij een grote uitslag. De volgende aanval werd opgezet door Ruud Verbrugge die de bal collegiaal afspeelde naar rechts, vanaf rechts de voorzet en afgerond weer door een mooie rebound te benutten door Ruud verbrugge. Na dit moment gingen wij iets te veel naar voren leunen en kwam er een goal van de kant van Purmersteijn. Zij gaven een trap naar voren, onze verdedigers verwachte deze niet en werd koud afgerond door de spits van Purmersteijn, 3-1. Snel merkte wij dat Purmersteijn niet meer de conditie op pijl kon krijgen waardoor wij weer enkel aan het aanvallen waren. Ismail Gomma tekende voor de 4-1 en vlak voor rust Bas van Caspel middels een rush door de verdediging voor de 5-1.

RUST

Kort naar rust komen wij gelijk op 6-1 middels Joris biersteker die als een echte spits deze koud afmaakte.  Door de grote uitslag stap aanvoerder Justin Sijm van het veld en gaf de welbegeerde band door aan Johnno de Vos. Johnno had niet lang nodig om de bal vanaf 30 meter over de keeper te schieten en vervolgens de titel van Man of the Match op zijn naam te bekronen. Max Keizer treedt daarna nog 1x aan en schier de 8-1 in het doel.

Door deze overwinning staan wij nu 6 punten los op plaats 2, PSZ uit Zaandam. De titelstrijd zal op 9 maart verder gaan thuis tegen Marken.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook