Komst nieuwe dierenambulance zorgt voor knallende ruzie

REGIO – Drie dierenambulances in plaats van twee in West-Friesland. Dat klinkt als een goede zaak, maar het veroorzaakt een heuse dierenambulanceoorlog in de regio.

Dierenambulance Hoorn was de enige partij in de regio. Maar onlangs richtte een oud-medewerker dierenambulance West-Friesland op. Van een warm welkom was geen sprake. “Dierenambulance Hoorn heeft een mail gestuurd naar artsen en klinieken met allemaal onwaarheden over ons”, vertelt Katinka Slot. “Dat was naar aanleiding van het moddergooien van hun kant”, antwoordt Renate Goudsmit van Dierenambulance Hoorn.

Het verwijt van de nieuwe partij is dat de oude niet op alle meldingen kan afgaan. Dat ontkent Goudsmit ook niet, maar ze zegt dat ze alles doet wat binnen haar mogelijkheden ligt. Een samenwerking met de nieuwe partij ziet ze niet zitten. “Daar moet je afspraken over maken, maar ik wil niet met ze om tafel. Daar is teveel voor gebeurd.”

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.