Medemblik Actueel.

Stockfoto politie-database
Stockfoto politie-database
Algemeen Politie

Politie roept hulp politiehelicopter in bij zoeken naar jeugdige slopers

OPMEER – Zondagavond heeft de politie in Opmeer een klopjacht gehouden op een groepje van vier jongens in de leeftijd van 13 tot 15 jaar die op industrieterrein De Veken diverse vernielingen hadden aangericht.

Om zeker te weten dat de jongens in de kladden konden worden gegrepen riep de politie de hulp in van de in de buurt vliegende politiehelicopter en met succes, niet veel later werden de jongens aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook