14.4 C
Medemblik
24 mei 2020 19:46
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – veel bewolking, in de middag wat ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij eerst te maken met veel bewolking waaruit mogelijk wat lichte motregen kan gaan vallen. In de loop van de middag breekt de bewolking en zal de zon regelmatig te zien zijn. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een matige wind uit het zuidwesten en daalt naar 3 graden in de nacht naar donderdag.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Donderdag is er meer ruimte voor de zon en met 9 graden is het warm voor de tijd van het jaar, de wind waait uit het zuiden/zuidwesten en is matig van kracht. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 3 graden.

Vanaf vrijdag lijkt het wel voorjaar te gaan worden, vrijdag veel zon en 11 graden, ook de dagen daarna, zeker t/m maandag temperaturen boven de 10 graden, een vrij matige tot matige wind uit het zuiden/zuidwesten en nachttemperaturen van rond de 5 graden, een temperatuur die voor februari overdag normaal is.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook