Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – enkele bui, later droog en zonniger

MEDEMBLIK – Op een enkel klein buitje na hebben wij vandaag met flinke opklaringen te maken. De wind is nog steeds matig tot vrij krachtig en soms even krachtig 6Bft. en waait uit het noorden. De middagtemperatuur loopt op naar een graad of 6 en daalt in de nacht naar donderdag naar 4 graden.

Donderdag is is ook nog een dag met flinke opklaringen en een middagtemperatuur van een graad of 6 en in de nacht naar vrjidag weer dalend naar een graad of 2 waarbij in de vroege vrijdagochtend kans op wat aanvriezing niet is uitgesloten.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Vrijdag is dan weer een bewolkte dag met maar weinig ruimte voor de zon, ook kan er over de dag wat lichte motregen gaan vallen. met 8 graden is het bepaald niet koud voor de tijd van het jaar en ook in de nacht naar zaterdag is het met 5 graden warm te noemen. De wind draait van noord naar noordwest en is matig van kracht.

Het weekend zal de zon wel weer regelmatig te zien zijn, en met 8 graden op zaterdag en zelfs 9 graden op zondag verloopt het weekend warm voor begin januari, op zondag staat er wel weer een straffe wind die uit het westen/noordwesten gaat waaien.

Voor meer over het weer, kijk op de website van ons weerstation.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook