17.2 C
Medemblik
4 juli 2020 21:41
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnige perioden, morgen kans op sneeuw

Medemblik – De winter lijkt zich weer gereed te maken voor een aanval op de herfst die wij tot nu toe nog steeds hebben, Vandaag wordt het maximaal 6 graden maar vanaf morgen gaat de temperatuur toch richting de winterse temperaturen  en stijgt ook de kans op winterse neerslag. De wind is matig 4Bft en waait uit het noordoosten tot ooosten. In de nacht naar zondag koelt het af naar 2 graden.

Zondag is het bewolkt en neemt de kans op winterse neerslag toe, de temperatuur is met 4 graden al een gevoelig lager dan de laatste tijd. De wind trekt aan naar vrij krachtig, 5Bft wat het voor het gevoel nog een stuk kouder maakt.

Maandag en dinsdag is er veel ruimte voor de zon, op maandag draait de wind nog naar het noorden en is nog steeds vrij krachtig 5Bft maar op dinsdag draait hij naar het oosten en zwakt af naar matig 3BFt. Na dinsdag daalt de temperatuur naar over dag rond de 2 á 3 graden en in de nachten krijgen wij dan lichte nachtvorst.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook