Medemblik Actueel.

Algemeen Voetbal

FC Medemblik VR1 starten 2e helft seizoen met gelijkspel

MEDEMBLIK – De vrouwen 1 van FC Medemblik is de tweede helft van de competitie begonnen met een gelijkspel. In Medemblik werd het tegen DWOW VR1 na een 1-0 ruststand uiteindelijk 1-1.

Beide vrouwenteams waren redelijk aan elkaar gewaagd en de wedstrijd verliep dan ook zonder een echt bovenliggende partij. FC Medemblik nam in de eerste helft een 1-0 voorsprong via Ardine Tijsseling maar kon dus niet voorkomen dat DWOW uiteindelijk toch de verdiende gelijkmaker liet aantekenen. Hoewel beide teams kansen hadden op meer bleef de 1-1 stand op het scorebord.

Voor FC Medemblik VR1 wordt het de komende periode alles of niets. Het team van coach Wilfried Oppenhuis staat op de één na onderste plaats en zal punten moeten verzamelen om degradatievoetbal te ontlopen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook