14.6 C
Medemblik
21 mei 2020 04:20
Medemblik Actueel.

FC Medemblik 1 deelt de punten met JVC 1

MEDEMBLIK – De strijd tussen de – voorlopige – subtoppers FC Medemblik 1 en JVC 1 is geëindigd in een 0-0 gelijkspel. Door deze uitslag blijft FC Medemblik 1 vierde op de ranglijst. Hoewel de eindstand 0-0 anders doet vermoeden was er in Julianadorp wel degelijk sprake van een boeiende wedstrijd.

In de regen had FC Medemblik voor rust al op voorsprong moeten komen omdat Robert Zwaan en Patrick Barendse beide een enorme kans lieten liggen. JVC kon hier in de eerste helft weinig tegenover stellen. In de tweede helft herpakte de thuisploeg zich en creëerde het een licht overwicht. Het was echter wederom doelman Jason van der Slot die sterk keeperswerk liet zien.

Nadat een speler van JVC met rood was weggestuurd leek het er even op dat FC Medemblik kon profiteren maar de 0-0 bleef op het scorebord. Gelet op het spelbeeld een uitslag waar beide ploegen mee konden leven.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook