21.3 C
Medemblik
5 augustus 2020 12:08
Medemblik Actueel.

Koningsdag Medemblik 2017 zoekt vrijwilligers.

MEDEMBLIK – Koningsdag Medemblik 2017 wordt georganiseerd door een klein clubje mensen vanuit de Rumours in Medemblik. Voor deze dag zijn we al een poosje bezig met het regelen en verzinnen van de indeling van deze dag. Tussen de vrijmarkt op de nieuwstraat gaan we ondergenot van een gezellig muziekje starten met de wedloop. De wedloop is een jaarlijks  terug kerend item op deze dag.  De dag gaat verder met een groot aantal oud Hollandse spelletjes .

Rond het middag uur komt er voor de kleinste onderons een springkussen, ook hebben we weer een stormbaan en Dit jaar een pannakooi, voor de voetbal liefhebbers. Ook zijn er waarschijnlijk weer een paar kleine paardjes waarop een rondje gereden kan worden. Wat we nog nodig hebben voor deze dag is een aantal vrijwilligers om deze dag  mede mogelijk te maken.

Op onze fb pagina zijn helaas ondanks de plus minus 1200 kijkers geen reactie gekomen. De dag bestaat uit het begeleiden van de diversen spelletjes , toezicht houd en op o.a de stormbaan en sprinkussen.  Dus als u er samen met ons een gezellige dag van wilt maken zie wij u reactie graag te gemoed.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?