Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – overwegend bewolkt tot de middag.

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met in de ochtend nog veel bewolking waaruit een spatje regen kan vallen, vanaf de middag breekt de bewolking en komt de zon regelmatig tevoorschijn. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige noordwestelijke wind en daalt naar 3 graden in de nacht naar dinsdag.

Tekst loopt door onder de afbeelding

Dinsdag is het overwegend bewolkt maar er is toch ook ruimte voor de zon om te schijnen. Overdag loopt de temperatuur op naar 8 graden bij een vrij matige wind uit het westen/zuidwesten en daalt naar 5 graden in de nacht naar woensdag.

Vanaf woensdag gaat de temperatuur omhoog en lijkt het eerder voorjaar dan hartje winter. Woensdag 9 graden maar lokaal kan de 10 al worden aangetikt en de dagen daarna loopt de middagtemperatuur op richting de 11 á 12 graden en uit de wind in het zonnetje voelt het aan als 14 á 15 graden. Neerslag valt er vrijwel niet uit de aanwezige bewolking.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook