20.8 C
Medemblik
4 augustus 2020 21:56
Medemblik Actueel.

FC Medemblik 1 en VR1 kennen slechte competitiestart

MEDEMBLIK – Na drie competitiewedstrijden kan de eerste tussenbalans worden opgemaakt. Helaas moeten we vaststellen dat zowel het eerste mannen- als vrouwenteam hun ‘draai’ nog niet hebben gevonden. De vrouwen pakten afgelopen zondag pas eerste punt terwijl de mannen nog puntloos zijn en daardoor hekkensluiter in de 4e klasse A.

Op zich is het team niet echt verzwakt

Voor FC Medemblik 1 is de stroeve start niet geheel onverwachts. Door het vertrek van een aantal vaste krachten moet gebouwd worden aan een nieuw team. Tot op heden heeft dat dus nog geen punten opgeleverd maar in het laatste duel tegen DWOW was zien dat het slechts een kwestie van tijd is alvorens de eerste punten gehaald gaan worden. Met name het scorend vermogen is nog een zorgpunt.

FC Medemblik 1 verloor tot nu toe achtereenvolgens van JVC 1 (2-4), Geel Zwart 30 1 (3-0) en DWOW 1 (0-1). Komende zondag wacht de uitwedstrijd tegen Succes 1.

FC Medemblik VR1 weet het doel niet te vinden

Ook FC Medemblik VR1 heeft het moeilijk. Op zich is het team niet echt verzwakt, maar het lukt nog niet om wedstrijden winnend af te sluiten. Afgelopen zondag waren de vrouwen er tegen Kolping Boys VR1 dicht bij maar helaas werd er onnodig uiteindelijk ‘slechts’ met 2-2 gelijk gespeeld.

FC Medemblik VR1 voetbalde tot nu toe tegen DWOW VR1 (1-0 verlies), WSV 30 VR1 (0-1 verlies) en Kolping Boys VR1 (2-2). Komende zondag komt KFC VR1 op bezoek dat eveneens 1 punt heeft. Genoeg kans dus om de eerste overwinning binnen te halen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?