Medemblik Actueel.

Rob Hartog Europees Kampioen Supersportklasse - foto Philippe Damiens
Rob Hartog Europees Kampioen Supersportklasse - foto Philippe Damiens
Algemeen Motorsport

Rob Hartog bedankt donateurs crowdfunding!

ABBEKERK – Rob Hartog kan mede door een succesvol verlopen crowdfunding actie dit seizoen van start in de WK Supersport. Tijdens de crowdfunding werd er ruim € 7.500,- opgehaald en werden er tevens nieuwe aanmeldingen gedaan voor teamsponsor. Via deze weg wil de coureur uit Abbekerk en het gehele Team Hartog – Against Cancer alle donateurs enorm bedanken!

Het was een roerige winter voor Team Hartog, die alle zeilen moesten bijzetten om voldoende budget bij elkaar te krijgen voor een WK Supersport start voor het seizoen 2019. Er werd onder andere een crowdfunding actie opgezet, die vanaf het eerste moment zeer veel respons kreeg. Uiteindelijk zijn er maar liefst 81 donaties gedaan, die in totaal een bedrag van € 7.592,88 hebben opgeleverd. Ook heeft deze actie drie nieuwe sponsoren opgeleverd voor het team; BarbecueVlees.com, ITicon BV en NOM Isolatie. Daarnaast hebben ook meerdere huidige sponsoren er een schepje bovenop gedaan.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook