Medemblik Actueel.

Van links naar rechts: fractievoorzitter Mark Raat, raadslid Jan de Vries, Emma Buis en wethouder Andrea van Langen (Foto aangeleverd)
Algemeen Bedrijven Politiek

VVD Medemblik zet ondernemer Emma Buis in het zonnetje

MEDEMBLIK – Voor het dertiende jaar op rij gaat de VVD de straat op om lokale helden te verrassen met de Valentijnsactie. Dit jaar ontving de Medemblikker ondernemer Emma Buis de slagroomtaart. Wethouder Andrea van Langen en raadsleden Mark Raat en Jan de Vries spraken hun waardering uit voor haar durf en enthousiasme.

Buis is de beheerder van Kasteel Radboud en werkt hard aan de plannen om daarvan een gewilde attractie te maken. Met horeca, activiteiten en respect voor de historie blaast zij, samen met haar team, de voormalige dwangburcht nieuw leven in. De VVD heeft hier veel waardering voor en wenst haar veel succes in de toekomst!

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp

X