20.3 C
Medemblik
22 mei 2020 14:54
Medemblik Actueel.

Open dag bij Duikvereniging Zeus Faber

WIERINGERWERF – Ook dit jaar organiseert Duikvereniging Zeus Faber uit Wieringerwerf weer een open dag. Ditmaal op zondag 19 januari 2020, vanaf 14.00 uur.  Lijkt het je leuk om eens een duikje te wagen, te kijken of de duiksport iets voor je is, of om gewoon eens baantjes te trekken of te snorkelen? Je bent van harte welkom!

Een team van ervaren duikers staat klaar om een proefduik met je te maken. We vragen een kleine vergoeding van 5 euro. Na afloop hebben we nog even ruimte om gezellig na te praten in ons sfeervolle clubhuis in zwembad de Terp, met iets drinken en wat lekkers!

Al het benodigde materiaal en de nodige informatie zijn deze dag natuurlijk aanwezig.  Nieuwsgierig geworden? Enthousiast?  Voor vragen of voor het opgeven voor de proefduik kun je mailen naar: dvzeusfaber@hotmail.com. Of kijk eens op onze site: www.zeusfaber.nl

Let op! Plaatsen voor een proefduik zijn beperkt! Dus geef je snel op!

Reageren via facebook