Medemblik Actueel.

(pop)muziek Algemeen

Kaartverkoop Dijkpop van start

ANDIJK – Dijkpopper opgelet! Tickets voor het leukste festival van het jaar zijn NU te koop! Traditioneel kun je jouw geliefde verrassen met een Dijkpop-Blinddate-ticket. Geniet met jouw Valentijn samen op 6 juli van zon, vrienden, heerlijke muziek, lekker eten en een relaxte sfeer! 

Dijkpop-Blind-date entreekaarten bestel je voor slechts € 25,00 (excl. reserveringskosten) ipv de reguliere voorverkoop € 40,00 alleen op zaterdag 9 februari  LET OP! Slechts een beperkt aantal ‘liefdevolle’ blinddatekaarten verkrijgbaar via www.dijkpop.nl/tickets!

Daarnaast is Dijkpop een festival voor alle leeftijden! Ben je jonger dan 18 jaar op 6 juli? Check dan de voordelige Jong & Fris tickets op www.dijkpop.nl/tickets! Ook deze zijn nu te koop!

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp