Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – buien maar ook soms wat zonneschijn

MEDEMBLIK – De woensdag start droog maar in de loop van de ochtend gaat het beginnen te regenen. Vanmiddag is het sterk wisselvallig en vallen er nog steeds buien maar is er soms ook even wat ruimte voor een enkele zonnestraal. De middagtemperatuur loopt op naar 7 graden bij een matige tot vrij krachtige wind die tijdens een bui even krachtig kan worden. In de nacht naar donderdag daalt het kwik naar 5 graden.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Donderdag is een grijze dag en staat er ook een krachtige tot harde wind, de zon zullen wij net zoals vandaag maar zelden te zien krijgen door de aanwezigheid van veel bewolking. De middagtemperatuur is met 8 graden ruim boven normaal voor de tijd van het jaar. Vrijdag is het met 9 graden nog warmer en samen met de krachtige soms harde wind gaat het een gure dag worden.

Zaterdag gaat een vrij onstuimige dag worden met veel wind en windstoten tot 75km/u. Overdag wordt het 8 graden en daalt naar 6 graden in de nacht naar zondag. Zondag is het een stuk rustiger met de wind maar valt er zeker in de ochtend nog wat regen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageer op dit onderwerp