25.2 C
Medemblik
11 augustus 2020 00:41
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – zonnig en het wordt 9 graden

Medemblik – Een heel verschil met de afgelopen week, van temperaturen zo rond het vriespunt vandaag naar bijna dubbele cijfers. De matige zuidwestelijke wind voert warme lucht onze kant op waardoor het vanmiddag rond de 9 graden gaat worden, uit de wind en in de zon loopt de temperatuur zelfs op naar 14 á 15 graden. Vanavond neemt de bewolking toe en gaat neemt ook de kans op neerslag toe. De temperatuur daalt naar 5 graden.

Zondag een regenachtige dag met een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten, de temperatuur loopt op naar 8 graden. In de nacht naar maandag daalt de temperatuur naar 6 graden. De nieuwe week begint vrij zonnig met op maandag zelfs 10 graden op de meter. De wind waait uit het zuiden en is matig 4Bft. Dinsdag wat meer bewolking en ook een kleine kans op wat neerslag. Met 9 graden in de middag blijft te temperatuur veelste hoog voor de tijd van het jaar. 

Na dinsdag neemt de wisselvalligheid sterk toe en vooral op woensdag kan het even stevig gaan regenen. Met 11 graden wordt het zeer zacht voor de tijd van het jaar.

eps_pluim_tt_06235

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?