21.7 C
Medemblik
13 juli 2020 17:44
Medemblik Actueel.

Horizon Jeugdzorg in het Sint Antonius Bakkum

MEDEMBLIK – Afgelopen 5 december 2018 heeft Horizon Jeugdzorg en Onderwijs definitief van de 18 gemeenten in Noord-Holland Noord de opdracht gekregen om voor deze gemeenten de Jeugdzorg te gaan verzorgen. Met man en macht is Horizon bezig geweest om een geschikte locatie te vinden en heeft die gevonden in het Sint Antonius in Bakkum en is daar afgelopen maandag 4 februari van start gegaan.

Horizon is blij met deze locatie omdat het voorheen al een kindertehuis was, het ruim is opgezet en landelijk gelegen is met een bushalte voor de deur. Daarbij is Castricum via een uitstekende OV-voorziening voor iedereen bereikbaar.

Om ook het verplichte onderwijs dat aan JeugdzorgPlus is verbonden te kunnen aanbieden wil Horizon een nevenvestiging van de Spinaker binnen de jeugdzorglocatie opstarten, hier moet aankomende donderdag de gemeenteraad van Castricum een formeel besluit over nemen maar ook het Samenwerkingsverband Onderwijs Midden-Kennermerland moet formeel een verklaring van geen bezwaar tegen een nevenvestiging afgeven.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?