Medemblik Actueel.

Agriport blijft in trek bij databedrijven

REGIO – Agriport blijft een zeer aantrekkelijke locatie voor databedrijven als plaats voor nieuwe datacenters. Na Microsoft, Google en SyrusOne hebben wederom 2 wereldspelers op het gebied van o.a. cloudhosting hun oog laten vallen op Agriport A7.

Door de goede infrastructuur is Agriport voor deze bedrijven bijna een must om te bouwen, de grondprijzen zijn maar een schijntje van wat ze in de omgeving van Amsterdam vragen terwijl het netwerk tot 1 van de snelsten van de wereld behoord. Maar ook de reistijden van en naar Amsterdam is geen probleem meer, normaal gesproken ben je met een klein half uurtje vanaf Agriport in Amsterdam.

Wie de 2 nieuwe databedrijven zijn wil Agriport A7 niet vertellen omdat er nog onderhandeld wordt maar de naam van Apple en vooral die van Amazone gonzen rond in de wandelgangen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook