Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zeer zonnige en warme paasdag

MEDEMBLIK – Records gaan er niet worden gebroken vandaag in onze regio wat de temperatuur betreft maar dat wij lokaal de 25 graden gaan halen is heel goed mogelijk. Het is vandaag volop zonnig maar tegen de avond kunnen er enkele wolken onze regio binnen komen drijven. De wind is matig van kracht en waait uit het oosten. In de nacht naar dinsdag daalt het kwik naar rond de 10 graden.

Dinsdag is ook nog een zeer zonnig dag met een middagtemperatuur van rond de 21 graden en een matige oostelijke wind. Maar daarna gaat het weerbeeld toch wel veranderen en gaan wij een periode van onstabiel weer tegemoet waarbij elke dag wel een paar buien gaan vallen en de temperatuur ook lager gaat uitkomen.

Woensdag is het al overwegend bewolkt met ook wel wat ruimte voor de zon, het voelt klam en broeierig warm aan en vooral in de avond en nacht kunnen er enkele stevige buien met onweer gaan vallen. De wind draait naar het zuidoosten en is matig van kracht.

Donderdag t/m vrijdag veel bewolking, ook wel wat zonneschijn en er valt gedurende de dag een enkele bui, echt grote hoeveelheden zal er niet gaan vallen zodat het neerslagtekort verder gaat toenemen. Er verdampt meer dan dat er uit de lucht aan water komt vallen. De middagtemperaturen schommelen zo rond de 16 á 17 graden.

Koningsdag fris en met buien

Echt goed nieuws voor Koningsdag kunnen wij niet geven, veel bewolking waaruit ook regelmatig wat neerslag gaat vallen, een straffe zuidwestelijke wind en een middagtemperatuur van rond de 14 graden, tijdens een bui iets lager.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook