17.6 C
Medemblik
22 mei 2020 06:59
Medemblik Actueel.

Joy Lighting BV failliet

ANDIJK – De Rechter-Commissaris van de rechtbank in Alkmaar heeft afgelopen week het Andijkse bedrijf Joy Lighting Holding en Joy Lighting BV faililet verklaard. Het bedrijf was een groothandel in binnen- en buitenverlichting en leverde zowel aan de binnenlandse- als aan de buitenlandse markten.

Als curator is aangewezen mr. M.A.Th. Klaver uit Hoorn. Er konden nog geen mededelingen worden gedaan of een doorstart tot de mogelijkheden behoord en hoeveel personeelsleden erbij het bedrijf werkzaam waren.

De website van Joy Lighting was vandaag nog wel gewoon bereikbaar.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

 

Reageren via facebook