0.5 C
Medemblik
17 januari 2021 05:11
Medemblik Actueel.

Voormalig postkantoor Medemblik verkocht

Medemblik – Wie kennis maakt met Sebastiaan Vriend van Piet Swart Vastgoed in Medemblik krijgt een gevoel van thuiskomen. Hij is enthousiast, openhartig, klantvriendelijk en energiek. “Mede door met beide benen op de grond te blijven staan, is na de overname van vijf jaar geleden, het makelaarskantoor enorm gegroeid”, vertelt Sebastiaan.

Het oude postkantoor aan de Bagijnhof in Medemblik stond al vele jaren te koop. Een prachtig monumentaal en statig gebouw. “Ik hoor al jaren dat de Medemblikkers graag zien dat er wat met het pand gaat gebeuren. Ik ben blij dat ik mijn nek kan uitsteken om het pand in ere te herstellen. De glazen schuifdeuren gaan weg, in plaats daarvan komt een monumentale deur. Bij binnenkomst voelen klanten gelijk de oude sfeer met huiselijke setting. Mede door een mooie visgraatvloer komt de authentieke sfeer weer terug. Een strak gestuukt plafond met prachtige omlijstingen. Even verder staat dan de info-theek en klanten kunnen op hun gemak woningen bekijken bij de raampresentatie. Verderop in het gebouw ontvang ik klanten in mijn prachtige kantoor.”

Achter het oude postkantoor staat geschakeld een woon- of kantoorruimte, gelijkvloers en rolstoelvriendelijk. Wie interesse heeft, kan mogelijk zijn input geven in het voortraject. Contact via Sebastiaan Vriend, tel. 0227-542074 of info@pietswartvastgoed.nl.

Via: Rodi Media

Reageren via facebook