Medemblik Actueel.

Archieffoto
Concerten

Ramon van Engelenhoven speelt Beethoven in de Bonifaciuskerk Medemblik

MEDEMBLIK – Muziekliefhebbers genieten zaterdag 2 februari om 20.15 uur van de klanken van de 6de symfonie (Pastorale) en het 5de Pianoconcert (Keizersconcert) van Beethoven uitgevoerd door een professioneel orkest, onder leiding van Jan Laan en de Medemblikker concertpianist Ramon van Engelenhoven.

De 6de symfonie van Beethoven, de Pastorale, beeldt een verhaal uit van een boerenfeestje dat door een onweer onderbroken wordt. Het Keizersconcert heeft dit keer een ‘rapsodische uitbarsting’. Een fenomenaal werk!

Meemaken? Kaarten bestellen kan via info@praktischprojectmeubel.nl of bel 0227-540015.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat. De redactie zal er dan mee aan de slag gaan. Let op, de foto moet een eigen foto zijn anders wordt deze niet geplaatst

Reageren via facebook