21.5 C
Medemblik
13 augustus 2020 08:27
Medemblik Actueel.

Foto: WV Westfrisia

Tessa Neefjes wint de KNWU Topcompetitie

WERVERSHOOF – Hoewel er nog één wedstrijd in de strandrace Topcompetitie van de Knwu moet worden verreden is Tessa Neefjes reeds zeker van eindwinst in het circuit. De Wervershoofse noteerde gister een mooie tweede plaats in de Flexwinkel strandrace in Noordwijk en zag haar puntenvoorsprong tot een onneembaar verschil groeien.

Neefjes speelde in Noordwijk tot in de slotmeters mee om de winst. Samen met Europees kampioene Pauliena Rooijakkers reed ze de concurrentie op ruime afstand. Tot een spannende eindstrijd kwam het echter niet. Neefjes raakte knel achter een mannelijke achterblijver, waarna Rooijakkers onbedreigd naar de winst kon rijden. Op enkele tellen volgde Neefjes als tweede. Op ruim drie minuten volgde Susan Visscher als derde.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?