Terugroepactie DEEN Supermarkten: beenham culinair honing mosterd, verkeerde etiketten op de producten

HOORN – DEEN Supermarkten roept per direct twee producten terug omdat de verkeerde etiketten op de producten zijn geplaatst, het gaat om 1. DEEN beenham culinair honing mosterd ca. 600 gram met tht 21-04-2021 én DEEN beenham culinair naturel ca. 600 gram met t.h.t. 21-04-2021

Tijdens een kwaliteitscontrole is gebleken dat de etiketten van deze producten zijn verwisseld. Hierdoor is het etiket DEEN beenham naturel geplaatst op de DEEN beenham culinair honing mosterd en staat de allergeen MOSTERD niet vermeld op de ingrediëntendeclaratie. Bij consumptie door mensen met een mosterd allergie levert dit een gevaar op voor de gezondheid. Je kunt het product terugbrengen naar de winkel, je krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice via dit formulier >.

Reageren via facebook