Haring Happen, een nieuwe traditie in Medemblik

MEDEMBLIK – Op vrijdagmiddag 22 juni aanstaande luiden Het Wapen van Medemblik, Costas en Meijers 2.0 het begin van de zomer in met een smakelijke Haringparty. Het hoofdingrediënt van de avond is de Hollandse Nieuwe. Gimmicks als verrassende amuses, jazzy loungemuziek en een stoere vaartocht met een Rapsody maken de beleving compleet!

Ze waren al jaren maatjes; Portugees Specialiteiten Restaurant Costas, Restaurant Meijers 2.0 en het Wapen van Medemblik, maar hebben elkaar nu ook gevonden om gezamenlijk een jaarlijkse traditie op een treffende plek te vieren; de sfeervolle kade aan de Oosterhaven. Deze Haringparty staat garant voor ultiem uitluiden van de week en biedt gelegenheid om bij te praten met vrienden en bekenden.

Partyservice

Naast heerlijke vis worden gasten op hun wenken bediend. Zij kunnen parkeren op de Vooroever in Medemblik waar hen een stoere vaartocht wacht. Dit jaar is Rapsody Yachts voor het eerst van de partij als partner. Gasten worden met dit snelle, stijlvolle motorjacht van de parkeerplaats naar de party op de haven gevaren. Peugeot Van Zwienen zorgt met de zogenaamde ‘valet service’ voor een veilige thuiskomst na een mooie avond.

Netwerken in een culinaire omgeving

Ook voor bedrijven wordt de haringparty een feestje in stijl, waar zij hun zakelijke connecties binnen een culinaire omgeving kunnen ontmoeten. Het is mogelijk sponsorpakketten af te nemen. Deze zijn beschikbaar vanaf €150,-. Wie een sponsorpakket afneemt, profiteert van diverse aantrekkelijke extra’s zoals korting op munten. Hiervoor kunt u contact opnemen met Petra Fit via petra@hotelmedemblik.nl.

  • Medemblikker Haringparty
  • Vrijdag 22 juni
  • 17.00 tot 22.00 uur
  • Kade Oosterhaven Medemblik.
  • Bij slecht weer vindt de Haringparty plaats in Het Wapen van Medemblik.

Reageren via facebook