Spannende dag voor Juul Polle en Larissa Kip, zijn onze blogsters wel of niet geslaagd.

MEDEMBLIK/MIDDENMEER  -Na een paar weken van spanning is het dan nu zover, de examenkandidaten van de middelbare scholen krijgen vandaag te horen of ze wel of niet geslaagd zijn en of ze een herexamen moeten maken. Onze twee blogsters Larissa Kip en Juul Polle vertellen hoe zij de dag gaan beleven.

Juul Polle: ,,Vandaag worden we tussen 12.00 en 13.30  gebeld of we zijn geslaagd of niet.. Ik ben best wel zenuwachtig. Eerst helemaal niet maar nu het steeds dichterbij komt toch steeds was meer. Op zich ging de tijd best wel snel, alleen aan het begin vond ik het wel lang duren. Het was/is best wel raar om geen huiswerk meer te hebben. In het begin had ik soms het gevoel dat ik nog iets moest doen of zo. Als ik vandaag te horen krijg dat ik ben geslaagd ga ik heel misschien een vak herkansen, dat ligt aan mijn cijfers.

Juul is/was leerlinge op de Dijk in Medemblik

Larissa Kip: ,, Na de examens hadden we een paar weken vrij, in die weken heb ik voornamelijk gewerkt.
Het was niet heel mooi weer dus ik kon niet veel leuke dingen doen. Ik ben niet heel zenuwachtig voor de uitslag, omdat ik denk dat het wel goed komt.  Gisteren zou de schoolfoto genomen worden alleen dat ging niet door omdat het regende dus heb ik gewerkt.  Ik denk dat ik vandaag wel zenuwachtiger wordt. Want ik wordt tussen 12.00 en 13.30 gebeld.  Mocht ik slagen dan ligt het aan mijn cijfers of ik een herexamen zal gaan doen. Maar dat weet ik vanmiddag pas. Na de examenuitslag ga ik samen met een vriendin een examenfeestje geven, omdat het ons wel een leuk idee leek en op die manier konden we nog gezellig met z’n allen zitten. Voor nu tot vanmiddag. Duim op een goede uitslag…

Larissa kip is/was leerlinge op de Dijk in Medemblik

Behoor jij ook vandaag tot 1 van de leerlingen die geslaagd zijn? mail dan je foto naar info@mediaforyou.nl en maak kans op 1 van de 2 mooie prijzen die wij beschikbaar stellen.

[signoff]

Reageren via facebook