Medemblik Actueel.

Fire Choir
Fire Choir
(pop)muziek Bijeenkomsten

Fire Choir in De Muiter Medemblik

MEDEMBLIK – Christengemeente Compas verzorgt zondag 27 mei om 19.30 uur een groot concert met Fire Choir, met de titel Rain on me. Dit multicultureel gospelkoor met meer dan honderd leden brengt wereldwijd populaire Amerikaanse black gospel liederen ten gehore; swingende nummers, afgewisseld met mooie ballads.

De koorleden zongen tijdens het kerstevenement in het AZ stadion, het Mandela memorial in het Concertgebouw en met Barbra Streisand in de Ziggo Dome en staa nu voor de derde keer in Medemblik. Iedereen is van harte welkom in de theaterzaal van het MFC de Muiter, Admiraliteitsweg 6A in Medemblik. De toegang is gratis.

Meer informatie, kijk op www.cgcompas.nl of voor een impressie van dit koor op www.firechoir.com.

Reageren via facebook