20.7 C
Medemblik
13 juli 2020 21:21
Medemblik Actueel.

Een bijzondere avond met Fay Lovsky en Arthur Ebeling.
Een bijzondere avond met Fay Lovsky en Arthur Ebeling.

Fay Lovsky en Arthur Ebeling in Theaterkerk Hemels Twisk

TWISK – Muzikaal multi-talent Fay Lovsky speelt samen met Arthur Ebeling zaterdag 20 oktober in Hemels. Fay Lovsky had in de jaren ’80 een hit met “Christmas was a friend of mine”.  Ze maakte nu al lange tijd furore als zangeres en componiste  en is zeer behendig met ongewone instrumenten zoals vibrafoon en theremin.

In 1981 ontving ze een Edison voor haar album Confetti en in 2000  de Gouden Harp voor haar oeuvre.

Fay lovsky  heeft met veel muzikanten samengewerkt en ook voor verschillende films schreef zij de muziek. Arthur Ebeling is haar favoriete gitarist (en zanger). Het wordt een bijzonder avond met zoals ze zelf zegt heerlijk veel “oude meuk”…… Entree € 15,00 . Aanvang 20.15 uur.

Kaarten via www.theaterkerkhemels.nl

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?