Medemblik Actueel.

Fot: Wikipedia CC BY-SA 4.0
Bijeenkomsten

De zin en onzin van elektrisch vervoer, CDA thema avond over duurzaamheid

WOGNUM – De avond bestaat uit twee delen en uiteraard is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

De eerste spreker is de heer Pieter Looijestijn, Projectmanager oplaadinfrastructuur bij MRA elektrisch. Eerst volgt een kort overzicht van wat overheden in Nederland sinds 2008 doen om elektrisch vervoer te stimuleren, daarna vertelt de heer Looijestijn wat projectbureau MRA-Elektrisch is en nu doet en hoe het elektrisch vervoer er nu voor staat. Tot slot is er aandacht voor de ambities, actuele innovaties en issues.

De tweede spreker is de mevrouw Anneke van Roemburg van Mango Mobiliteit. Mevrouw van Roemburg gaat het over elektrisch vervoer in de breedste zin van het woord hebben. Denk daarbij aan een 45 km auto, scooter of fiets en de fiscale kant daarbij.  Ook is er aandacht voor de accu (productie en vervuilingen) en steenkool stroom. Hoe zit dat nu werkelijk?!

  • Voor wie: Iedereen
  • Wanneer: Woensdag 16 oktober, 20:00-22:00 uur
  • inloop vanaf 19:30 uur – de koffie / thee staat klaar
  • Waar: Café Stam, Raadhuisstraat 3, 1687 AH Wognum

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook