Medemblik Actueel.

Foto aangeleverd
Bijeenkomsten

Burendag Zwaagdijk wederom groot succes

ZWAAGDIJK-OOST – Afgelopen zaterdag organiseerde stichting Nexus voor de tweede keer een burendag op Zwaagdijk in het dorpshuis. Voor de kinderen waren er springkussen, schminkers, pannenkoeken en limonade.

In het kader van “heel Zwaagdijk bakt” waren er verschillende heerlijke taarten te proeven. Dus bij de koffie was er voor iedereen lekkere taart. De band “Johnny Contant” heeft twee keer opgetreden. Dat kon allemaal heerlijk buiten plaatsvinden want het was schitterend weer. Maar binnen was er ook genoeg te beleven. In de gymzaal was een expositie georganiseerd waar alle creatieve en kunstzinnige Zwaagdijkers hun werk konden tentoonstellen. Van borduurwerk tot keramiek, van schilderwerk tot bloemdecoratie.

Dit alles onder het genot en een drankje en een barbecue hebben vele Zwaagdijkse buren een hele gezellige burendag beleeft!

Reageren via facebook