Wie wint de Gouden Baton....

Muziekvereniging O.K.K. organiseert Maestro: Wie wint de gouden baton!

MIDWOUD – Op zaterdagavond 26 mei a.s. vindt in de sporthal in Midwoud een unieke happening plaats, namelijk een Maestro concert met maar liefst 6 gastdirigenten. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree €7,50, kinderen vrij.

Tijdens deze Maestro zullen de 6 gastdirigenten elk een muziekstuk dirigeren, die via loting zijn verdeeld. De gastdirigenten hebben inmiddels de arrangementen en een geluidsopname ontvangen om te bestuderen en te beluisteren. In de week voor het Maestro concert hebben ze een workshop met Niels Ket, dirigent van muziekvereniging O.K.K., en daarna met het orkest.

Op de website – http://www.fanfare-okk.nl – en op onze Facebookpagina vindt u de muziekstukken die door de gastdirigenten gespeeld gaan worden.

De Maestro’s zullen worden beoordeeld door een jury bestaande uit Huub Robeerts, Thomas Eveleens en Ed de Boer. Lady speaker is Elly Leeuwrik.

De deelnemende gastdirigenten zijn:

  • Bianca Vlaar: heeft enige jaren bij O.K.K gespeeld op het melodisch slagwerk. Haar wens is om ooit nog eens dirigent te worden en Bianca heeft bijzonder veel zin om dit tijdens het
    Maestro concert uit te proberen.
  • Jaap Kroon: werkt als zelfstandig metselaar en heeft geen ervaring als muzikant of dirigent, maar kan dansen als de beste. Het lijkt hem fantastisch om mee te mogen doen aan Maestro 2018.
  • Marloes Goesinnen: werkt als directrice op OBS de Koet in Midwoud. Marloes krijgt energie van muziek en heeft deze liefde omgezet in dans. Ze heeft de uitnodiging met veel plezier aangenomen.
  • Marjolein de Gier: kleindochter van oud-dirigent Johan de Gier, heeft saxofoon gespeeld bij O.K.K. Marjolein komt uit een muzikale familie, zowel vader, moeder, zus en broer hebben bij O.K.K. gespeeld. Van de knoppen van de saxofoon naar de baton, ze hoopt dat het dit keer háár moment gaat worden.
  • Ed Bobeldijk: zijn muziekverleden bestaat uit enkele lessen op de trekzak en gitaarles. Verder is Ed actief bij de voetbal, tennis en toneel. Zijn drijfveer om mee te doen is om van Marjolein te winnen…… en daar is hij hard voor aan het oefenen.
  • Danny Molenaar: uitbater van de café de Post in Midwoud, een rasechte Oost/Midwouder. Danny heeft trombone beoefend bij O.K.K. Als kok heeft Danny veel te maken met vorken, en dirigeert hij zijn medewerkers met veel plezier. Hij ziet het gebruik van een stemvork dan ook als een perfecte aanvulling op zijn dagelijkse bezigheden.

Naast de Maestro’s zal muziekvereniging O.K.K. u verrassen met leuke en eigentijdse bewerking van bekende muzieknummers.

Al met al zal het een geweldige avond worden. Wij nodigen u uit om de Maestro’s aan te moedigen en te genieten van mooie muziek.

Reageren via facebook