20.4 C
Medemblik
10 augustus 2020 07:52
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: overwegend bewolkt maar ook wat zonneschijn

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met vrij veel bewolking maar de zon zal zich ook zo nu en dan laten zien. Of er uit de bewolking regen gaat vallen is de vraag, heel misschien lokaal een enkel spatje regen maar de hoeveelheden zullen minimaal zijn. De temperatuur loopt op naar 17 graden bij een matige noordelijke wind, in de nacht naar maandag daalt het kwik naar 9 graden.

Ook maandag overheerst de bewolking en met 16 graden is het weer een stukje frisser dan vandaag, de wind blijft uit het noorden waaien en is overwegend matig van kracht. Dinsdag is het met 15 graden de koudste dag van de week, De wind waait uit het noordwesten en voert van over de Noordzee koude lucht met zich mee. De kans op neerslag is nihil ondanks de aanwezigheid van veel bewolking.

Na dinsdag gaat de temperatuur weer richting de 17 á 18 graden en is er ook weer  meer ruimte voor de zon, zeker op woensdag. Of donderdag de zon veel te zien zal zijn is nog maar de vraag, de huidige berekeningen geven de zon voor donderdag maar weinig ruimte. Het blijft wel droog en de wind draait van noordwest naar west op woensdag door naar zuidwest op donderdag. Pas in de avond of donderdagnacht neemt de kans op neerslag toe en kunnen er enkele buien gaan vallen.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?