Weerbericht Medemblik – heerlijk lenteweer met veel zon

MEDEMBLIK – Vanaf vandaag gaan wij een periode van prachtig lenteweer tegemoet, met temperaturen die liggen tussen de 20 graden voor vandaag en 26 graden op zondag is het genieten geblazen. De wind is matig 4Bft en waait uit het noordwesten.

Vanaf vrijdag gaat de temperatuur nog verder omhoog, 21 graden op vrijdag met een matige wind, 3Bft., uit het noordoosten tot oosten. Zaterdag zet de lente nog een tandje erbij en wordt het 25 graden en is het zo goed als onbewolkt. Zondag is het met 26 graden nog warmer en door de matige wind uit het zuidoosten is het tot laat in de avond nog ruim boven de 20 graden.

Na het weekend gaat het gewoon door met prachtig lenteweer al laten de laatste berekeningen wel zien dat er wel meer bewolking gaat komen omdat de wind draait naar het westen tot noordwesten. Maar met temperaturen van nog steeds ruim boven de 20 graden ziet het er voor de volgende week ook prima uit.

BBQ-cijfer voor vandaag: 7-

Reageren via facebook