16.7 C
Medemblik
23 september 2020 21:55
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – In de ochtend kans op een (winterse) bui vanmiddag zonnige perioden

Medemblik – is er kans op een enkele (winterse) bui maar in de middag is het overwegend droog met geregeld zonneschijn. De temperatuur loopt op naar 6 tot 7 graden. De matige noordwestenwind krimpt in de avond naar het zuiden.

Vrijdag overdag trekt de neerslagzone noordoostwaarts. Dieper landinwaarts valt er eerst natte sneeuw. Dit neerslaggebied verlaat in de avond het noorden, maar tegelijkertijd bereikt een ander neerslaggebied het zuidoosten en oosten. Ook hier kan (natte) sneeuw vallen. De maxima liggen tussen 4 graden in het noordoosten en 6 graden in het zuidwesten. In sneeuw daalt de temperatuur naar circa 1 a 2 graden. De zuidoostenwind is matig tot vrij krachtig, aan de noordkust krachtig. Van het zuidwesten uit begint de wind al af te nemen en in de avond wordt de wind hier zwak en veranderlijk.

eps_pluim_tt_06235

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?