Medemblikse Nikki Lee sleept Dumpert voor de rechter om gestolen pikante video

MEDEMBLIK – Een ware nachtmerrie is het voor de 27-jarige Nikki Lee geworden toen zij via Tinder de Medemblikker Joost leerde kennen. Van berichtjes ging het naar foto’s naar wat uitdagende videootjes maar na elk berichtje werd het gedelete van beiden hun telefoon en opgeslagen op dropbox.

Tot begin 2017 haar dropbox-account werd gehackt en de video’s werden gedownload. Niet veel later kreeg Nikki een tweetal berichten in haar mailbox waar in werd geëist dat zij 3000 bitcoins moest overmaken (34 miljoen euro) want anders ging de chanteur de video’s online zetten. Nikki was op dat moment 3 maanden zwanger van haar kind en was alleen thuis omdat Joost naar een verjaardag was, schrijft het NHD.

Niet veel later kreeg ze via een vriend te horen dat er een video van haar op facebook stond waar iedereen het kon bekijken, ze heeft toen direct de video weggehaald en haar wachtwoorden aangepast. Zodra haar vriend Joost thuis was is direct de politie gebeld, maar die konden op dat moment nog niet veel doen. 

De dag daarna werd zij overspoeld met dreigmailtjes waarop werd besloten om aangifte te gaan doen bij de politie. In 1 van de dreigmailtjes dreigde de man dat hij het op Dumpert zou gaan zetten als zij niet zou gaan betalen. Vriend Joost heeft daarom direct contact gezocht met Dumpert en het antwoordapparaat ingesproken.  ’s Avonds bleek dat de video wel op Dumpert stond en zelfs als best bekeken video van die dag.

Afgelopen 20 december vond een rechtzaak plaats tegen Dumpert omdat zij niet de video wilden verwijderen waardoor Nikki nu in angst leeft dat iemand haar zal herkennen van de video. De uitspraak is aanstaande 19 januari. 

Reageren via facebook