Examenblogster Larissa geslaagd!!

MEDEMBLIK – Ook onze tweede examenblogster Larissa Kip mag zich scharen onder de gelukkigen die geslaagd zijn voor haar middelbare school examens.

,,Op woensdag 12 juni kregen we de examenuitslag. Ik was niet heel zenuwachtig in het begin, maar de meeste leerlingen waren het wel. Maar hoe meer de klok naar 12 uur ging werd ik zenuwachtiger. Mijn moeder kreeg een telefoontje en ik schrok.  Daarna werden we op het huisnummer gebeld door een callcenter. Wie belt er nu op de middag van de examenuitslagen voor enquêtes.  

In de klassenapp appte sommige kinderen al dat ze geslaagd waren, of wie er allemaal geslaagd waren. Die app heb ik daarna maar op dempen gezet. Want ik was nog niet gebeld. Toen ik om 12.30 gebeld werd was ik zenuwachtig. Ze belde best vroeg want ze belde op alfabetische volgorde. Toen ik te horen kreeg dat ik geslaagd was, was ik erg blij.

Ik moest die dag om 15.00 op school zijn omdat we dan de uitnodiging van de examenuitreiking kregen en ook konden we kiezen om een examen te herkansen.  De hele klas was geslaagd.

Ik heb ervoor gekozen om dit wel te doen zodat ik mijn cijfer nog iets hoger kan krijgen. Het vak dat ik ga herkansen is aardrijkskunde, ik had ook Duits kunnen kiezen alleen ik weet van mezelf dat ik aardrijkskunde makkelijker vindt om te maken. De herkansing is maandag 17 juni van 13.30 tot 15.30. Ik heb nu een 6.5 en ik hoop dat ik het dan nog iets hoger kan halen.

Vrijdag 5 juni worden we om 15.00 verwacht bij Kasteel Radboud voor de officiële diploma uitreiking.

Note!!  Larissa deed examens op de Dijk in Medemblik

[signoff]

Reageren via facebook