Weerbericht Medemblik – de herfst is terug.

MEDEMBLIK – Onder invloed van een depressie boven de oceaan draait de wind maandag naar het zuidwesten en trekt aan tot vrij krachtig en later op de dag zelfs naar krachtig tot hard 6 á 7Bft. Over de dag vallen er diverse buien waarvan sommigen stevig kunnen uitpakken. De middagtemperatuur loopt op naar 6 graden en de zon laat zich vandaag vrijwel niet zien. In de nacht naar dinsdag vallen er nog steeds buien en daalt het kwik naar 4 graden.

Ook de rest van de week staat in het teken van regen en op dinsdag en woensdag is er zelfs kans op onweer. Overdag temperaturen van 5 graden op dinsdag en woensdag, donderdag wordt het zelfs 9 á 10 graden maar dan is er ook kans op een heuze zuidwesterstorm met windsnelheden tot 100km/u of hoger.

Reageren via facebook