14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 05:10
Medemblik Actueel.

Abbekerkers praten mee over inrichting gemeentewerf/ijsbaan

ABBEKERK – Maandag 11 december is er een tweede bewonersavond over de ontwikkeling van de locatie gemeentewerf/ijsbaan in Abbekerk. Tijdens de eerste bewonersavond in september zijn veel ideeën opgehaald. Ook is een klankbordgroep samengesteld die kritisch meedenkt met de uitwerking van het plan.

Het is nu tijd om te laten zien wat de gemeente Medemblik heeft gedaan met de ideeën, aan de hand van een aantal schetsscenario’s. Zij laten verschillende mogelijkheden voor ontsluiting en infrastructuur zien en diverse typen woningbouw. Er ligt dus nog geen vastomlijnd plan. Ook komt de relatie met de ontwikkeling van het dorpshuis aan de orde. De gemeente Medemblik zal en graag uw vragen beantwoorden en zijn benieuwd naar uw reacties. U bent van harte welkom.

Aanvang: 19:00 uur

Locatie: Dorpshuis De Nieuwe Haven

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?