Medemblik gaat weer starten met huisbezoeken en afspraken Wmo en Jeugdzorg

MEDEMBLIK – Het is weer beperkt mogelijk om huisbezoeken te krijgen en afspraken in het gemeentehuis te hebben voor afspraken in het sociaal domein, zoals bijvoorbeeld vanuit de Wmo en Jeugdzorg. In situaties waar dat noodzakelijk is, kunnen deze afspraken weer plaatsvinden. Wanneer iets wel of niet noodzakelijk is, wordt per situatie bekeken. Het is dus maatwerk.

Schrijnende situaties voorkomen

Medemblik wil voorkomen dat er schrijnende situaties zijn of komen. Tegelijkertijd zijn zij als gemeente ook heel voorzichtig met het maken van afspraken, behalve als het dus gaat om de noodzakelijke situaties. Medemblik wil hiermee de gezondheid en veiligheid van de cliënten en van de medewerkers bewaken.

Neem telefonisch contact op

Dat er minder afspraken fysiek zijn, betekent niet dat zij geen contact kunnen hebben met cliënten. Heeft u ondersteuning of zorg nodig? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met de gemeente via (0229) 85 60 00, kies optie 1.

Reageren via facebook