Medemblik gaat de Ganker in Nibbixwoud opknappen

NIBBIXWOUD – De Ganker is vanwege de staat van de weg en de riolering toe aan een reconstructie. Medemblik gaat bekijken welke bovengrondse veranderingen en verbeteringen ze kunnen combineren.

In juni zijn hierover gesprekken geweest met bewoners van de Ganker. Nu is het de beurt aan andere belanghebbenden. In plaats van een kant-en-klaar plan te presenteren, gaat Medemblik graag persoonlijk met u in gesprek over uw wensen en ideeën voor de herinrichting van deze weg. Op basis van uw suggesties kunnen zij de kaders voor de nieuwe situatie bepalen.

Met uw ideeën en voorstellen kan er dan een plan worden opgesteld. Dit plan wordt dan voorgelegd aan het gemeentebestuur. Medemblik verwacht de eerste schetsontwerpen in maart 2018 te kunnen presenteren.

Aanmelden noodzakelijk

Iedereen die mee wil denken over de inrichting van de nieuwe Ganker is van harte welkom op maandag 18 december om 19.15 uur in gebouw ‘Midden’ van het gemeentehuis in Wognum.  Om de avond goed voor te kunnen bereiden is het nodig dat u zich vooraf aanmeldt. Dit kunt u doen per e-mail via  of telefonisch via  (0229) – 85 60 00.

Reageren via facebook