VVD Medemblik presenteert kieslijst gemeenteraadsverkiezing 2018

MEDEMBLIK – De VVD Medemblik heeft de kieslijst bekend gemaakt voor de gemeenteraadsverkiezing van 21 maart 2018. De in totaal 27 kandidaten zetten zich in voor een gemeente die niet werkt voor zichzelf maar in het belang van inwoners en ondernemers. De kieslijst bevat enthousiaste mensen van jong tot oud en met diverse achtergronden, kennis en ervaring. Van de huidige raads- en commissieleden zijn Mark Raat, Andrea van Langen, Jack Stam, Matthijs de Vries, Jan de Vries, Kees Nederhoff en Dirk Steltenpool verkiesbaar. Nieuwkomers zijn onder meer Dita Kistemaker, Lex Vogelenzang, Tom Beerepoot, Hans Vervoort, Remco Wiering, Bob Knijn, Anne Vreeker en Tjeu Berlijn.

Lijsttrekker Mark Raat: “Ik ben trots op onze kandidaten, samen willen wij voor u het verschil maken. De gemeente moet nu écht aan de slag.” Speerpunten van de VVD zijn onder andere: meer woningbouw, inzetten op groei, lastenverlaging, de gemeentefinanciën op orde brengen en leefbaarheidsgeld niet aan bureaucratie uitgeven maar aan voorzieningen. In december zal het verkiezingsprogramma gepresenteerd worden.

VVD-kandidatenlijst 2018

 1. Mark Raat Medemblik
 2. Andrea van Langen-Visbeek Andijk
 3. Jack Stam Wognum
 4. Matthijs de Vries Midwoud
 5. Jan de Vries Medemblik
 6. Kees Nederhoff Wognum
 7. Dita Kistemaker Abbekerk
 8. Lex Vogelenzang Twisk
 9. Dirk Steltenpool Wervershoof
 10. Tom Beerepoot Wognum
 11. Hans Vervoort Medemblik
 12. Remco Wiering Zwaagdijk-Oost
 13. Bob Knijn Wervershoof
 14. Anne Vreeker Wognum
 15. Harry Vrieze Sijbekarspel
 16. Tjeu Berlijn Medemblik
 17. Celeste Dijkstra-Loos Hauwert
 18. Jessica Stratmann Abbekerk
 19. Jan Glazenborg Opperdoes
 20. Rob Ameerun Midwoud
 21. Cees Stins Benningbroek
 22. Joop Schouten Abbekerk
 23. Alice Keizer Medemblik
 24. Arnold Vriend Andijk
 25. Arie Berkhout Wognum
 26. Barney Willemse Sijbekarspel
 27. Vera Stam Medemblik