17 C
Medemblik
30 september 2020 17:46
Medemblik Actueel.

Ria Manshanden opnieuw gekozen als lijsttrekker GroenLinks Medemblik


MEDEMBLIK – Afgelopen vrijdag 3 november hebben de leden van GroenLinks Medemblik de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Op de lijst zijn vele nieuwe gezichten te zien. Drijvende kracht blijft Ria Manshanden uit Andijk als lijsttrekker. Bart Huisman uit Wognum staat nieuw op de lijst als nummer 2 en zal samen met Ria de campagne voeren.

Afgelopen vrijdag 3 november hebben de leden van GroenLinks Medemblik de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Op de lijst zijn vele nieuwe gezichten te zien. Drijvende kracht blijft Ria Manshanden uit Andijk als lijsttrekker. Bart Huisman uit Wognum staat nieuw op de lijst als nummer 2 en zal samen met Ria de campagne voeren.

De top 5 van de lijst bestaat naast Ria uitsluitend uit nieuwe namen namelijk Gilles Beydals uit Midwoud, Tanja Luksenburg uit Wognum en Myrthe van Bladeren uit Medemblik. Samen zullen zij een campagne voeren voor een groener, socialer en eerlijker Medemblik. Het hele programma en de kandidatenlijst zijn te vinden op de website www.GroenLinksMedemblik.nl en Facebook fb.com/GLMedemblik

De complete kandidatenlijst GroenLinks Medemblik 2018:

 1. Ria Manshanden
 2. Bart Huisman
 3. Gilles Beydals
 4. Tanja Luksenburg
 5. Myrthe van Bladeren
 6. Theo Weppner
 7. Jan Visser
 8. George van Keulen
 9. Kees Bozelie
 10. Fleur Commandeur
 11. Kelly Groot
 12. Chris Lenssen
 13. Joke Schouw- Pelt
 14. Wil Zeldenrust
 15. Pieter van de Wiel

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?