15.8 C
Medemblik
20 september 2020 15:24
Medemblik Actueel.

Leer schaken bij schaakclub Revanche Wervershoof

WERVERSHOOF – Kennen jullie Nick Schilder van het bekende duo Nick en Simon? Nick is ambassadeur van het schaken en schaakte al toen hij nog maar 5 jaar oud was. Word jij net zo goed als Nick? Iedereen kan leren schaken, jongen of meisje, jong of oud, het maakt niet uit. Maar hoe jonger je met schaken begint, des te beter kun je later worden. Veel mensen om je heen kunnen wel een “beetje” schaken, maar zou het niet leuk zijn als je van hun kunt winnen?

Op dindag 3 oktober starten wij weer met een nieuw seizoen jeugdschaken. Wij gebruiken het officiële lesmateriaal van de Schaakbond: De Stappenmethode. Je leert bij ons vanaf Stap 1 (de spelregels) t/m Stap 3 (vangen van stukken en schaaktactiek) in jouw eigen tempo. Als het te gemakkelijk is mag je sneller werken, en als het moeilijker wordt dan doen we het rustiger aan. Naast het werken met je werkboek kom je hier natuurlijk gewoon ook om lekker te kunnen schaken met andere leeftijdgenoten.

  • Voor wie:        Jeugd van 8 t/m ongeveer 12 jaar oud
  • Dag en tijd:     Elke dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur
  • Wanneer:        Vanaf 3 oktober 2017 t/m 17 april 2018 (m.u.v. de schoolvakanties)
  • Waar:              Café De Hoek in Wervershoof
  • Kosten:            € 1,- per avond

Kijk op www.revanche.eddict.nl voor meer informatie over het jeugdschaken.  Heb je een vraag, stuur dan een e-mailtje naar revanche@outlook.com

Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus vol = vol.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?