Medemblik Actueel.

Schaken

Snerttoernooi Schaakclub Revanche

WERVERSHOOF – Zoals elk jaar heeft Schaakclub Revanche afgelopen dinsdag het Snerttoernooi gehouden. Dit toernooi bestaat uit een aantal snelschaakpartijen waarbij het hoogtepunt te vinden is in de pauze: Het nuttigen van heerlijke zelfgemaakte snert. Dit keer was dit voor het eerst in onze nieuwe locatie Café De Hoek en had Jan Groen de taak op zich genomen om voor de snert te zorgen wat hem uitstekend is gelukt. Bedankt Jan!!  

Op deze avond waren naast de standaard leden een aantal oud-leden van de schaakclub aanwezig. Met totaal 6 partijen van 7 minuten bedenktijd per persoon per partij had Rob van Gageldonk alle 6 partijen weten te winnen en moch daarom de Snertwisselbeker mee naar huis nemen (zie foto). Op de tweede plaats is Jan Kelder geëindigd met 4½ punten en vlak daarachter Hendrik Kager met 4 punten.

Aan het eind van de avond kregen de (oud)leden een lekker snertpakket mee naar huis die verzorgt werd door Slagerij Ruiter. Al met al een héél gezellige en smakelijke avond, die ook zeker volgend jaar weer een vervolg krijgt.

Uitslagen: 1. Rob van Gageldonk (6), 2. Jan Kelder (4½), 3 Hendrik Kager (4), 4.Jan Groen (4), 5. Sjaak Kuin (3½), 6. Jaap Kool (3), 7. Harrie van Dijk (3), 8. Robin Sneeuw (3), 9. Renate Spruit (3), 10. Wil Mosman (2), 11. Frans Duijnhouwer (2), 12. Nico Reus (2), 13. Mike Boissevain (1).

Zie voor meer informatie onze website: http://revanche.eddict.nl/

Reageren via facebook