14.3 C
Medemblik
26 september 2020 14:14
Medemblik Actueel.

archieffoto jordy van workum

Val Jordy van Workum, Rick Schipper strandt in achtste finale Roller Games Nanjing

MIDWOUD – Het is nog maar de vraag of Jordy van Workum vandaag aan de start komt tijdens de Roller Games die op dit moment worden gehouden in Nanjing China. De inline skater uit Midwoud kwam tijdens de afvalkoers hard ten val waarbij hij een blessure opliep.  Vanochtend wordt gekeken of hij voldoende is hersteld van de val anders zit het erop voor de belofte bij de mannen.

Ook Medemblikker Rick Schipper kan niet met al te veel plezier terugkijken op de eerste dag, hij werd in de achtste finales uitgeschakeld op de 500 meter. Rick Schipper vertelde dat vooral de regen veel skaters parten speelde maandag.  Voor vandaag ziet Rick Schipper wel weer kansen, mits het het weer een beetje mee wil werken zodat iedereen een gelijke kans krijgt.

Luister het interview dat Peter Maarssen met Rick Schippers had.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?