31.6 C
Medemblik
11 augustus 2020 18:17
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – toenemende bewolking, met kans op spatje regen

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met een omslag naar een meer herfstachtig weerbeeld, de kans op neerslag neemt toe, de middagtemperatuur zal vandaag nog rond de 20 graden schommelen maar na vandaag komt de temperatuur niet meer in de buurt van de 20 graden. Een depressie boven de Noordzee gaat bij ons voor lagere temperaturen zorgen en vooral vrijdag en zaterdag is de kans op (veel) regen aanwezig.

De dagen na vandaag zijn vooral wisselend bewolkt waarbij zon en wolken elkaar afwisselen, uit deze bewolking valt van tijd tot tijd wat neerslag, maar de hoeveelheden vallen nog mee. Overdag wordt het rond de 17 graden en de nachttemperaturen dalen naar 13 graden.

Kijken wij nog even vooruit naar het weekend dan staat het weekend in het teken van regen en een maximumtemperatuur die amper de 17 graden gaat halen. De wind is matig en waait uit het westen tot zuidwesten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?