Menu van de dag – Mie met vegetarische spinazieroerbak
Recipe Type: Vegetarisch
Author:
Prep time:
Cook time:
Total time:
Serves: 4
Bestrooi met fijngesneden korianderblad.
Ingredients
- 300 g mienestjes, pak à 500 g
- zout
- 3 eetlepels oosterse roerbakolie
- 2 bakjes vegetarische roerbakstukjes à 160 g
- 2 paprika’s, in dunne repen
- 1 bakje shii-take à 100 g, in plakjes
- 2 eetlepels sojasaus
- 1 zak gewassen spinazie à 300 g
- versgemalen peper
Instructions
- Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakstukjes al omscheppend bruin.
- Bak de paprika en de shii-take al omscheppend 5 minuten.
- Schep de sojasaus en de spinazie erdoor en roerbak alles nog 2 minuten.
- Breng op smaak met peper en zout en serveer met de afgegoten mie.
Reageer