15.1 C
Medemblik
7 juli 2020 21:10
Medemblik Actueel.

Menu van de dag – Mie met vegetarische spinazieroerbak


Menu van de dag - Mie met vegetarische spinazieroerbak
 
Voorbereidingstijd
Kooktijd
Totaal
 
Bestrooi met fijngesneden korianderblad.
Door:
Soort recept: Vegetarisch
Aantal: 4
Ingrediënten
  • 300 g mienestjes, pak à 500 g
  • zout
  • 3 eetlepels oosterse roerbakolie
  • 2 bakjes vegetarische roerbakstukjes à 160 g
  • 2 paprika’s, in dunne repen
  • 1 bakje shii-take à 100 g, in plakjes
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 1 zak gewassen spinazie à 300 g
  • versgemalen peper
Instructies
  1. Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met zout.
  2. Verhit de olie in een wok en roerbak de roerbakstukjes al omscheppend bruin.
  3. Bak de paprika en de shii-take al omscheppend 5 minuten.
  4. Schep de sojasaus en de spinazie erdoor en roerbak alles nog 2 minuten.
  5. Breng op smaak met peper en zout en serveer met de afgegoten mie.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?



Uw banner hier?